Forums

paid for 5 bonds fml.

Quick find code: 410-411-719-66105647

damnbluebals

damnbluebals

Posts: 4Bronze Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
I paid for $37 canadian for 5 bonds, never received any. ive bought bonds in the past and i have the reciept emails as proof but no bonds were ever sent to my account, i just dont know what to do here.

14-Jun-2019 17:25:37

Asahel Frost
Dec Member 2007

Asahel Frost

Posts: 13,543Opal Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Hi damnbluebals

I'm one of the official Community Helpers, and I've moved your thread to the Community Led Payment Support forum where it'll be easier to get you the advice you need.

Are you sure you bought the bonds on the correct account, and for the correct version of the game?

There's advice here:
I can't find the RuneScape Bonds I purchased
I can't find the Old School Bonds I purchased
Glad to be of service :) (Powered by GPP™ - Share and Enjoy!)
Forum Community Helper (Info)
Twitter: @JagexHelpFrost
FC: SilverScaper

14-Jun-2019 17:30:24

damnbluebals

damnbluebals

Posts: 4Bronze Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Thats the thing, i may have bought them on Rs3, ( I never play Rs3) but i was told its interchangeable so it should appear regardless correct?
(I really appreciate you taking the time to help me btw)

14-Jun-2019 17:31:51

Asahel Frost
Dec Member 2007

Asahel Frost

Posts: 13,543Opal Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
If you intended to buy OSRS bonds, but bought bonds for RS3 instead, you will need to install the RS3 client, and log in to that version of the game. You need to open the bonds pouch to 'register' the bonds before Jagex can move them over for you. If you never played RS3 before, you will need to create a character and complete the tutorial first.

It's all explained on the page I linked above (I can't find the Old School Bonds I purchased).
Glad to be of service :) (Powered by GPP™ - Share and Enjoy!)
Forum Community Helper (Info)
Twitter: @JagexHelpFrost
FC: SilverScaper

14-Jun-2019 17:37:06

damnbluebals

damnbluebals

Posts: 4Bronze Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
I found them! Youre a freakin hero! so do i just move them into my inventory ? I'm out of tutoral island i havent moved them from the pouch, just let me know what the steps i need to take to transfer these over, thank you so much!

14-Jun-2019 17:44:26

Asahel Frost
Dec Member 2007

Asahel Frost

Posts: 13,543Opal Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
No, leave them in the bonds pouch.

It's sufficient just open the pouch and see that they are there.

Now go back the the support page I linked above, click on 'Yes' (as you've found the bonds), then click on the "Contact us" button. Fill in the form with information about the account.

The reply will go to the Runescape account's message centre inbox, so keep an eye on that. It normally takes a few hours, but might up to 48h if they are busy.
Glad to be of service :) (Powered by GPP™ - Share and Enjoy!)
Forum Community Helper (Info)
Twitter: @JagexHelpFrost
FC: SilverScaper

14-Jun-2019 18:06:46 - Last edited on 14-Jun-2019 18:07:15 by Asahel Frost

Quick find code: 410-411-719-66105647Back to Top