Forums

Website/Technical Bug Report

Quick find code: 278-279-381-66034610

Daylight
Sep Member 2015

Daylight

Posts: 771Gold Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Hi there,

I went to report a website bug using the "Website/Technical Bug Report" feature to submit a report for another bug I'm experiencing but I cannot. I'm using an updated version of Google Chrome (I have also tried on Microsoft Edge).

When typing in the "Description of the problem:" section of the form, the character count does not decrease. Then, when clicking the "Continue" button, I receive a red "Required field" indication regardless of how much text is typed in that field and cannot move forward to submit my report.

I've also noticed when trying to re-link my Facebook account under the "Linked Accounts" page (accessed under Account Settings), that the Facebook "Link with Facebook" button does not work. Also, the address of the button does not appear in the bottom left of my browser when hovering over it.

Regards,
Daylight
Good vibes and high tides.

12-Aug-2018 00:42:17 - Last edited on 12-Aug-2018 00:45:33 by Daylight

Cept
Sep Gold Premier Club Member 2012

Cept

Posts: 20,000Opal Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Click here for Account Help. Click here for Technical Help (i.e. Forums, etc.).

It's player-lead assistance but employees show up every now and then too - alongside here.
.
RETIRED
.
• RS3: Maxed, 5 200M's, 13 120's, 2B+ Total EXP, Christmas cracker Baby troll | OSRS: 5 99's •
• Forums: 09 Ex-Forum Moderator, 20,000 Postcount | Other: 15+ Year veteran, Name-change addict •

12-Aug-2018 02:01:10

Quick find code: 278-279-381-66034610Back to Top