Forums

56 - Nederlandstalige Clan

Quick find code: 125-126-791-66088731

of 2
SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile


Welkom bij 56,

We zijn een vrij recente, gezellige, maar vooral hulpvaardige Nederlandstalige clan die ontstaan is om een grote groep spelers met allerlei verschillende speelstijlen, doelen en vaardigheden bij elkaar te krijgen. Onze clanchat vriendelijk en drama-vrij houden staan bij ons hoog in het vaandel.

Zoals de naam al suggereert, zijn we voornamelijk actief in wereld 56. Het is uiteraard geen must om enkel en alleen te spelen op deze wereld, maar hier de kans wel het grootst dat je een clanlid tegen het lijf loopt! Aangezien wereld 56 een members-only wereld is, en member zijn geen noodzaak is om hier lid te worden/zijn, is de gratis wereld 19 onze hoofdwereld voor mensen zonder membership.

Blijf zeker verder lezen aangezien we nog een paar belangrijke zaken gaan overlopen!

Inhoudstabel
Ą Regels (Post 1)
Ą Rangensysteem (Post 2)
Ą Citadel (Post 3)
Ą Discord Server (Post 3)
Ą Mededeling (Post 4)

Regels
- Volg altijd de algemene regels van RuneScape.
- De volgende dingen leveren onmiddellijk een kick op, tevens zal je ook op de banlijst gezet worden: hacken, luren, schooien (begging), gokken (gambling) & account sharing.
Er worden geen waarschuwingen gegeven wanneer je betrapt wordt.
- Botten/Macro'en (het gebruik van verboden programma's in het algemeen) is niet toegelaten. Indien wij vermoedens hebben dat iemand deze regel overtreed, zullen wij contact opnemen met desbetreffende persoon, maar dit gebeurd uiteraard in alle discretie.
- Geen racisme. Dat betekend ras, huidskleur, geslacht, taal & religie.
Politieke discussies zijn toegelaten maar houd het netjes en weet waar je grenzen liggen.
- Het crashen en PKen van andere clanleden is niet toegestaan,
buiten tijdens gevaarlijke evenementen zoals Warbands & Goebiebands.

Opmerking: Blijf hieronder zeker verder lezen voor meer
informatie over ons rangensysteem, de citadel & onze Discord server.
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Mar-2019 01:55:06 - Last edited on 06-May-2019 02:25:19 by SansáPapiers

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Rangensysteem
Ons rangensysteem is gebaseerd op 3 punten: hoelang je lid bent van onze clan, de XP die je behaald hebt sinds je lid bent (Clan XP) & hoeveel caps je doet in onze citadel.

Belangrijk: Je moet aan twee van de drie voorwaarden voldoen om de volgende rank te behalen. Ben je bijvoorbeeld sinds 3 maanden lid en heb je minstens 10 caps in de citadel maar heb je nog geen 100m Clan XP gedaan? Dan kom je toch in aanmerking om Captain te worden, desondanks je niet aan alle voorwaarden voldoet.

Recruit: Iedereen die lid wordt zal deze rang automatisch hebben.
Corporal: Lid voor minstens 7 dagen/10m Clan XP behaald/1 cap in de citadel.
Sergeant: Lid voor minstens 14 dagen/25m Clan XP behaald/2 caps in de citadel.
Lieutenant: Lid voor minstens 1 maand/50m Clan XP behaald/5 caps in de citadel.
Captain: Lid voor minstens 3 maanden/100m Clan XP behaald/10 caps in de citadel.
General: Lid voor minstens 6 maanden/250m Clan XP behaald/15 caps in de citadel.
Administrator: Lid voor minstens een jaar/500m Clan XP behaald/25 caps in de citadel.
Organiser: Lid voor minstens een jaar/1b Clan XP behaald/50 caps in de citadel.
Coordinator: Lid voor minstens een jaar/1b Clan XP behaald/100 caps in de citadel.
Overseer en hoger: Gekozen door de leiding.

Een woordje uitleg: deze aantallen (zeker de te behalen XP) lijken op het eerste zicht vrij hoog, maar dat valt heus wel mee dankzij de nieuwste skilling-methodes met extreem hoge XP rates van soms wel een paar miljoen XP/uur. Tegenwoordig is XP veel sneller behaald dan pakweg een jaar of 5 geleden, vandaar de beslissing om dit vrij hoog te maken en het zo dus toch nog een beetje 'challenging' te maken. Voor de gemiddelde casual speler zou het absoluut geen probleem mogen zijn om de benodigde XP te behalen.

Opmerking: Blijf hieronder zeker verder lezen voor
meer informatie over onze citadel & Discord server.
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Mar-2019 01:55:13 - Last edited on 15-May-2019 02:40:04 by SansáPapiers

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Citadel
Onze citadel bezoeken en cappen is geen vereiste als je niet ge´nteresseerd bent om Lieutenant of hoger te worden, maar wordt wel enorm geapprecieerd. In deze post geven we meer informatie omtrent het citadel-systeem in het algemeen en waarom wij vinden dat je alsnog zou moeten cappen!

Vorig jaar is er een grote citadel-update geweest dat cappen drastisch veranderd heeft. Het is veel sneller geworden, waardoor je dus automatisch minder moet gaan klikken en ook minder tijd verliest. Ook is de XP die je kan behalen er serieus op vooruit gegaan.

Om toegang te krijgen tot de citadel en te starten met cappen; bezoek het Clan Camp ten zuid-westen van Falador of door via het gele portaal in Prifddinas te stappen indien je hier al toegang tot hebt. Vandaar uit kan je gemakkelijk zelf zien wat er nog moet gebeuren, je hebt toegang tot een scherm waar je kan zien welke resources nog nodig zijn om ons wekelijks doel te bereiken. Als je niet volledig zeker bent waar of wat je moet doen, mag je het gerust in de clanchat vragen en dan leggen we het met veel plezier voor je uit.

Er zijn momenteel twee manieren om zeker te zijn dat je cap genoteerd is. De eerste is iemand met een sleutelrang (Overseer en hoger) contacteren, zij zullen, als alles goed verloopt, jouw cap invullen en je vervolgens laten weten wanneer dat gebeurd is. Wij verkiezen de tweede methode en dat is eigenlijk veiliger omdat er zeer weinig kan misgaan daar. Het enige wat jij moet doen is ons Google-documentje invullen, vervolgens worden wij op de hoogte gebracht dat er een nieuwe inzending is, en dan noteren we je cap op de caplijst!
https://goo.gl/forms/aVNXF7LkYzzobGFa2

Discord Server
Sinds kort hebben wij nu ook onze eigen Discord server waar iedereen welkom is.
Lid of geen lid. Voel je zeker niet verplicht, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Je kan ons vinden op: https://discord.gg/Wh3KnQR
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Mar-2019 01:55:18 - Last edited on 06-May-2019 03:00:19 by SansáPapiers

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Belangrijk: Sinds mei 2019 is er een spel-update dat het mogelijk maakt om een minimum total level in te stellen dat spelers nodig hebben om te kunnen guesten. Aangezien wij vrij veel last hebben van trolls/mensen met slechte bedoelingen, hebben wij dit ingesteld op 500.

Zoals je eerder al kon lezen zijn er bij ons, buiten het spreken van de Nederlandse taal, geen vereisten nodig om lid te worden van onze clan, dit wil dus zeggen dat iedereen toegelaten is, zelfs mensen die net een nieuw account gemaakt hebben.

Ook al is guesten nog altijd de makkelijkste manier om in contact te komen met ons, en raden wij dit ten zeerste aan, zullen mensen met een total level van 499 en lager dit dus niet kunnen. Geen nood! Er zijn gelukkig nog een heleboel andere manieren om onze aandacht te trekken indien je interesse zou hebben om lid te worden. Wij sommen alle methodes even op:

Ľ Join onze Discord server. Door https://discord.gg/Wh3KnQR te copy-pasten in je adresbalk wordt je automatisch naar onze server gestuurd waar je alle uitleg kan vinden hoe alles werkt. Volg gewoon de instructies die je op je scherm krijgt en alles wijst zichzelf vervolgens uit.

Ľ Voeg iemand van de clan toe als vriend zodat je hem/haar een berichtje kan sturen. Niet iedereen heeft zijn online status op public staan, en niet iedereen is 24/7 online dus via deze methode is het een beetje gokken en hopen dat het lukt. Je kan uiteraard ook meerdere clanleden toevoegen om je kansen te vergroten om op deze manier in contact te komen met iemand binnen onze clan.

Ľ Reageer op deze forumpost. Ik probeer deze thread zoveel mogelijk te checken voor nieuwe replies, maar uiteraard wordt dit niet 24/7 gemonitord. Mocht je het via deze manier proberen, laat dan even iets weten in de vorm van "ik zou graag willen joinen" o.i.d. zodat ik weet dat ik contact met je moet opnemen. Check dan uiteraard of je online status zelf op public staat!
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Mar-2019 01:55:21 - Last edited on 15-May-2019 02:40:07 by SansáPapiers

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Dat was het voorlopig.

Ben je nog niet volledig overtuigd? Guest dan gerust
in onze clanchat indien je een total level hebt van 500
en/of laat iets weten op deze post!

Verder kan je mij ook persoonlijk contacteren via Discord,
mijn gebruikersnaam en tag zijn Jeremy#4095.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot zeer binnenkort!
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Mar-2019 01:55:27 - Last edited on 06-May-2019 03:25:47 by SansáPapiers

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Hallo,

Als een Nederlandstalige Fmod dit zou lezen, is het mogelijk om het "/EN" gedeelte uit de titel te verwijderen? Wij zijn niet langer een Nederlandstalige Ún Engelstalige clan, enkel Nederlandstalig dus vanaf heden. Alvast bedankt.
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

10-Apr-2019 03:05:25

Ceecs
Mar Gold Premier Club Member 2010

Ceecs

Posts: 14,926Opal Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
SansáPapiers said:
Hallo,

Als een Nederlandstalige Fmod dit zou lezen, is het mogelijk om het "/EN" gedeelte uit de titel te verwijderen? Wij zijn niet langer een Nederlandstalige Ún Engelstalige clan, enkel Nederlandstalig dus vanaf heden. Alvast bedankt.


Je kan dit soort verzoeken doen op het Rapporteer een post/thread sticky topi bij algemeen. Nogmaals succes als NL-only clan! :)
Ceecs - leader of Ceecs Clan
Rank in Star Find & Harmed Ore & Beach FC | Ex-Rank in Fast SC

[WARNING! Dutch Forums Link =>]*
Ceecs Clan: DUTCH ONLY RS3 clan & Winner of the Iron Skilled Cup 2015!

19-Apr-2019 14:04:29

SansáPapiers
Jun Gold Premier Club Member 2016

SansáPapiers

Posts: 138Iron Posts by user Forum Profile RuneMetrics Profile
Ceecs said:
SansáPapiers said:
Hallo,

Als een Nederlandstalige Fmod dit zou lezen, is het mogelijk om het "/EN" gedeelte uit de titel te verwijderen? Wij zijn niet langer een Nederlandstalige Ún Engelstalige clan, enkel Nederlandstalig dus vanaf heden. Alvast bedankt.


Je kan dit soort verzoeken doen op het Rapporteer een post/thread sticky topi bij algemeen. Nogmaals succes als NL-only clan! :)


Wist niet dat dat bestond, had beter wat meer rondgekeken eerst :P. Bedankt!
Owner of the 56 clan.
(Link to our Dutch post)

20-Apr-2019 02:34:51

Quick find code: 125-126-791-66088731Back to Top